Новини
3 Жовтня 2019
955

Volkswagen відкриє завод у Туреччині

Статутний капітал підприємства становитиме майже $165 мільйонів

Фото: Volkswagen Newsroom

Німецький автомобілебудівний концерн Volkswagen (VW) відкриває нову дочірню компанію в Туреччині, в провінції Маніси, повідомляє Reuters.

Статутний капітал компанії становить 943,5 млн турецьких лір ($164,21 млн). За інформацією агенції, материнська компанія заплатила чверть цієї суми. Інша частина буде виплачена протягом наступних двох років.

За словами видання, підрозділ займатиметься проектуванням, виробництвом і збіркою автомобілів, вантажівок та інших транспортних засобів.

Однак, у VW заявили, що компанія все ще перебуває на завершальному етапі переговорів і остаточне рішення щодо заводу ще не прийнято.

Нагадаємо, Volkswagen відкрив пілотний завод з виробництва власних акумуляторних батарей для електромобілів у місті Зальцгіттер (федеральна земля Нижня Саксонія). Концерн має намір інвестувати у виробництво понад €1 млрд ($1,09 млрд).

Також, автоконцерн у рамках “Ночі Volkswagen”, що проходила у Німеччині, презентував перший серійний електричний хетчбек Volkswagen ID.3. Планується, що вартість базової модифікації не перевищуватиме €30 тис. ($32,78 тис.).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram