Новини
16 Грудня 2019
965

Власник Louis Vuitton за рік розбагатів на $39 мільярдів

Загальні статки найбагатшої людини Європи сягнули $103 мільярди

Протягом 2019 року власнику компанії Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH) Бернару Арно вдалося збільшити свій капітал на $39 млрд. У цілому статки найбагатшої людини Європи сягнули $103 млрд, повідомляє Bloomberg.

Як зазначили у LVMH, за дев’ять місяців 2019 року продажі компанії склали понад €38 млрд ($42 млрд), велика частина яких – одяг і вироби зі шкіри.

“Загалом вартість “модного” бізнесу LVMH стала дорожче на $82 млрд, сягнувши капіталізації в $226 млрд”, – йдеться у повідомленні.

Додається, що основні споживачі брендів компанії знаходяться у США та Азії, Європа – на третьому місці.

Нагадаємо, однією із головних новин року стало придбання LVMH найбільшої транснаціональної ювелірної компанії Tiffany за $16,2 млрд.

Крім того, на початку листопада Бернар Арно став другим у рейтингу найбагатших мільярдерів світу – станом на 5 листопада, його статки оцінювалися у $107 млрд, таким чином французький бізнесмен обігнав американця Білла Гейтса, статки якого на той момент оцінювалася у $106,8 млрд.

А вже на початку грудня з’явилася інформація, що Бернар Арно втратив $4,8 млрд через ризик введення США мита на французькі товари.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram