Новини
10 Вересня 2021
767

Влада Єгипту встановить мінімальні ціни на готелі для підвищення якості сервісу

Вартість номеру у чотиризірковому становитиме $28, а у п’ятизірковому — $40

Влада Єгипту з 1 листопада встановить для готельєрів мінімальні ціни на номери в готелях, щоб ті могли забезпечити туристам гарантований рівень сервісу й дотримання гігієнічних норм, розповів міністр туризму країни Халед аль-Анані, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Після подій 2011 року в Єгипті, а потім і проблем з російським ринком, багато готелів стали демпінгувати, розпродавати номера за дуже й дуже низькими цінами. А це небезпечно для якості того продукту, який ми можемо запропонувати нашим гостям, а тепер і для їх здоров’я. Ось тому я видав постанову про встановлення мінімальної ціни за номер. Це прийнятна ціна — $28 за номер у чотиризірковому готелі та $40 за номер у п’ятизірковому готелі. За “все враховано” це недорого”, — розповів він.

За словами міністра, такі заходи вводяться для того, аби в готелях був встановлений максимальний рівень сервісу, а також дотримувалися санітарно-епідеміологічні правила, що наразі важливо для всіх туристів.

“Думаю, що коли ви пропонуєте номер у п’ятизірковому готелі за $22, ви не можете бути впевнені у рівні гігієни, який надаєте. А у нас в пріоритеті гігієна та репутація Єгипту. Туристи різниці не відчують — це комерційні відносини між готелем, агентством і туроператором”, — додав він.

Аль-Анані запевнив, що встановлення мінімальних цін не призведе до зростання вартості розміщення в готелях. “Всім готельєрам потрібен виторг після кризи. Так що ціни не зростатимуть. Що дійсно покращиться, так це якість сервісу”, — наголосив він.

Раніше Investory News писали, що громадяни України стали лідерами серед туристів, які відвідують Єгипет. У загальному обсязі українсько-єгипетської торгівлі послугами за 2020 рік, обсяг послуг, пов’язаних з подорожами становив 51,38%.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram