Новини
9 Липня 2019
1 370

Визначилися: У компанії Bunge новий віце-президент

Новопризначений керівник відповідатиме за розвиток Чорноморського регіону 

Фото: agroinsider.com.ua

З 17 липня 2019 року посаду віце-президента компанії Bunge по Чорноморському регіону, в Україні та Росії займе Анджей Ружицький. Він відповідатиме за управління ключовими активами Bunge у своєму регіоні, що входять в ланцюжок створення вартості з переробки олійних культур, повідомляє Latifundist.com.

Як зазначається, новообраний віце-президент вперше приєднався до Bunge у 2012 році на посаді керуючого директора Дунайського регіону. “Він відповідав за Польщу, Угорщину та Румунію. А у 2018 році зайняв нову позицію в компанії Louis Dreyfus Company (LDC) у Москві”, – йдеться у повідомленні.

У компанії зазначили, що до приєднання до Bunge у 2012 році, Анджей Ружицький тривалий час працював в компанії Cargill на різних посадах, відповідаючи за роботу підрозділів зернових і олійних культур у різних регіонах, включаючи Україну та Росію.

Раніше Investory News писали, що в кінці червня “Бунге Україна” – український підрозділ компанії Bunge Ltd., міжнародної інтегрованої компанії, одного з найбільших зернотрейдерів, залишився без керівництва. Дмитро Горшунов покинув посаду генерального директора компанії. Рішення було прийнято в результаті ряду організаційних змін, а також в рамках стратегії визначення ланцюжка створення вартості у сферах діяльності компанії Bunge.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram