Новини
22 Липня 2021
664

Visa запустила в Україні сервіс грошових переказів за номером телефону на картки трьох банків

Перекази доступні всередині країни та за кордоном — Білорусь, Казахстан, Росія

Компанія Visa запустила функцію грошових переказів на банківські карти за номером телефону. Послуга доступна для клієнтів трьох банків — ПриватБанк, ТАСкомбанк і А-Банк, повідомляє пресслужба компанії.

•  Щоб оформити переказ потрібно зайти в додаток банку, вибрати розділ “Переклади за номером телефону”, вибрати потрібний контакт, ввести суму і відправити переказ.

• Щоб прийняти переказ — зайдіть у додаток банку, виберіть розділ “Переклади за номером телефону”, включіть можливість отримання переказів. Виберіть зі списку необхідну картку Visa.

Перекази можна здійснювати між картами Visa та інших платіжних систем різних банків, без обмежень.

Зазначається, що до одного номера телефону можна прив’язати тільки одну картку. Перекази доступні всередині країни (окрім АР Крим і тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей) та за кордоном (Білорусь, Казахстан, Росія).

Своєю чергою, в ПриватБанку підкреслили, що комісія така ж як і при звичайних переказах за номером картки. Перекази проводяться в онлайн-режимі, а гроші надходять моментально.

“Перекази телефоном, а не за номером картки — це початок нової ери у сфері платіжних послуг. Мало хто знає напам’ять номери банківських карток або IBAN, а ось власний мобільний номер пам’ятають усі. Завдяки запуску інноваційного сервісу в партнерстві з ПриватБанком, фраза “скинь на карту” з часом відійде в минуле, як і всі незручності, які з нею пов’язані. Переказ телефоном — це просто, зручно й безпечно”, — зазначила віцепрезидент і регіональний менеджер Visa в Україні, Білорусі та Молдові Світлана Чирва.

Нагадаємо, Нацбанк спільно з платіжними системами Visa і Mastercard підписали Меморандум про сприяння конкурентному платіжному ринку в Україні. Так, поступово платіжні  системи знижуватимуть комісію інтерчейндж до 0,9%.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram