Новини
21 Квітня 2023
319

Випущено посібник з генерації зображень в ШІ

Projector AI Lab навчає генерації зображень у Midjourney

Освітня лабораторія AI Lab від онлайн-інституту Projector випустила електронний посібник для дизайнерів, ілюстраторів та креаторів. Авторкою посібника стала українська ілюстраторка та дизайнерка Марія Шарлай, пише AIN.ua

Посібник розповідає про те, як працювати з ШІ-інструментом для генерації зображень у Midjourney. Однак він не є інструкцією та не підкаже базові правила функціонування інструменту. Його варто сприймати як кулінарну книгу з рецептами того, як саме можна експериментувати та яких результатів досягти за допомогою інструменту ШІ.

Усі підказки та поради у книзі базуються на досвіді Марії Шарлай у створенні ШІ-зображень для журналів, видавництв, стартапів та власних соцмереж.
Марія Шарлай “Marshrootka” — українська ілюстраторка та ШІ-креаторка. 9 років працювала у сфері маркетингу та комунікацій, паралельно займалася ілюстрацією та власними проєктами. Мета Марії — показати українській спільноті ілюстраторів, що нейромережеві інструменти не загроза, а можливість розширити кордони власного стилю та майстерності.

“У цій книжці я зібрала те, що знаю про зображення я і що поки не знає алгоритм чи інструкція. Посібник зацікавить тих, хто вже спробував робити картинки з Midjourney та прагне саме ілюстративних, а не фотореалістичних експериментів”, — коментує Марія Шарлай.

Окрім практичних рекомендацій в посібнику також є коментар про авторське право у зображеннях, згенерованих за допомогою ШІ, від Іларіона Томарова, експерта з авторського права та керівника практики інтелектуальної власності ЮФ “Василь Кісіль і Партнери”. Команда Projector AI Lab оновлюватиме коментар в електронному виданні відповідно до виникнення нових прецедентів, законів чи норм регулювання.

Придбати електронний посібник можна в Projector Store за 350 грн, 50 грн з кожного замовлення команда передасть на потреби бійців ССО України, яким допомагає з 2022 року.

Нагадаємо, на росії зупиняють заводи з виробництва техніки.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram