Новини
14 Березня 2022
752

Вінниччина готова дати притулок підприємствам із зони бойових дій

На території області є низка підприємств, які фактично не працюють чи працюють не на повну потужність

Вінниччина запрошує підприємства з територій, які перебувають під обстрілами окупантів, тимчасово розгорнути свої потужності на базі місцевих підприємств.
Про це у Фейсбуці повідомив голова Вінницької обласної ради В’ячеслав Соколовий.

“На території Вінницької області є низка підприємств, які фактично не працюють чи працюють не на повну потужність. Всі вони мають у своєму розпорядженні офісні та виробничі приміщення, склади, ангари тощо. Саме такі підприємства можуть стати майданчиками для запуску бізнес-переселенців. Переїзд підприємств проводитиметься у межах Урядової програми евакуації із зони бойових дій”, — написав Соколовий.

За його словами, зараз такий майданчик у Вінницькій області потрібний для заводу “Грін Кул”, що входить до холдингу UBC Group. Їхній центральний офіс у Харкові не може працювати, тому в планах холдингу — перенесення виробництв на територію Вінницької області.

Тим часом АТ “Укрзалізниця” збільшить мінімум удвічі пропускну спроможність західних залізничних прикордонних переходів із країнами ЄС. Це дозволить наростити експортні можливості України, зокрема для перевезення аграрної продукції, доки ворог блокує наші основні морські порти.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram