Новини
8 Березня 2022
440

Вичерпана сила: З армією покінчено, Путін має це визнати, — Британія

Міжнародне співтовариство об’єдналося проти нього

Глава Міноборони Великої Британії Бен Воллес назвав президента РФ Володимира Путіна “вичерпаною силою у світі”. Він заявив, що з російською армією вже покінчено і Путін має це визнати. Про це повідомляє The Guardian.

“Що б не трапилося, президент Путін — це вичерпана сила у світі, і з ним покінчено, з його армією покінчено… і він має це визнати”, — сказав Воллес.

Глава Міноборони Великої Британії також зазначив, що міжнародне співтовариство об’єдналося проти Путіна.

“Він (Путін — Ред.) перебуває у становищі, коли він принесе своєму народу величезні економічні труднощі”, — резюмував Воллес.

Нагадаємо, відразу дві компанії з так званої “Великої четвірки” аудиторів — KPMG та PricewaterhouseCoopers — оголосили про те, що припиняють роботу в Росії та Білорусі через вторгнення в Україну. Докладніше — за посиланням.

Також понад 70 світових компаній висловили протест у зв’язку із широкомасштабним вторгненням Росії в Україну та припинили співпрацю з агресором.

Американський авіаційний гігант Boeing повідомив, що припиняє підтримку російських авіакомпаній та операції в Москві через вторгнення Росії в Україну.

Кінокомпанія Walt Disney Company (включає Pixar, Marvel Studios, Lucasfilm, 20th Century Studios) вирішила призупинити покази фільмів у Росії.

Фінські виробники продуктів Valio та Paulig оголосили, що залишають російський ринок. З російського ринку вже пішли кілька десятків компаній та брендів. Зокрема, експорт до РФ призупинили Diageo (бренди Johnnie Walker, Guinness), Pernod Ricard (бренди Chivas Regal, Jameson) та Heineken, а Danone та Carlsberg призупинили інвестиційні проєкти.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram