Новини
25 Лютого 2020
647

Венчурна компанія Target Global запустила новий фонд на €120 мільйонів

Фінансуватимуться технологічні компанії з Європи та Ізраїлю на ранній стадії розвитку

Фото: techcrunch.com/Джонас Фрідріх/Target Global

Венчурна компанія Target Global зі штаб-квартирою в Берліні, запустила Early Stage Fund II обсягом у €120 млн. Новий фонд інвестуватиме в технологічні компанії з Європи та Ізраїлю на ранній стадії розвитку, повідомляє TechCrunch.

“Інвестиції можуть отримати стартапи, які спеціалізуються на e-commerce, SaaS, AI, а також працюють у сфері фінансів та охорони здоров’я”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив Шмуель Хафетс, генеральний партнер Target Global, новий фонд слідуватиме інвестиційній стратегії компанії, команда не змінюватиметься. “Ми довго сперечалися щодо розміру фонду, і попри те, що він був перепідписаний, ми вирішили залишити його на початковому рівні у €120 млн, що, на наш погляд, є оптимальним для ранньої стадії розвитку”, – розповів він.

Target Global також має фонд для інвестицій у стартапи на більш пізніх стадіях і фонд Target Mobility 2.0, фокус якого – технології у сфері автомобілебудування, персонального та громадського транспорту, а також логістики. У сукупності під керуванням Target Global знаходиться понад €800 млн.

Нагадаємо, що наприкінці грудня минулого року шведський фонд Norrsken, створений Нікласом Адальбертом, заснував інвестиційний фонд в €100 млн ($110 млн).

А влітку 2019 року в Україні було офіційно запущено Український фонд стартапів – організація стане одним з ключових інструментів підтримки нових промислових ідей у сегменті мікро- і малих підприємств та фізосіб-підприємців.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram