Соцмережі
16 Квітня 2021
738

Василь Хмельницький: Як бути успішним

7 звичок, які допоможуть досягти успіху

1. Мисліть позитивно. Як тільки ви почнете ставитись до проблеми як до завдання, яке потрібно вирішити, одразу почнете бачити нові можливості, рішення, ідеї.

2. Займайтесь спортом. Багато успішних підприємців регулярно займаються спортом. Якщо займатись тричі на тиждень по 30 хвилин — мозок починає працювати на 15% краще, а людина стає більш ефективною.

3. Займайтесь саморозвитком. Світ змінюється дуже швидко, хочете в ньому досягти успіху і бути конкурентним — інвестуйте в себе, щодня отримуйте нові знання. Якщо ви не розвиваєтеся, це не означає, що інші також необдумано втрачають час.

4. Використовуйте кожну хвилину ефективно. Те, як ви проводите час сьогодні, визначає те, яким ви будете завтра.

5. Ведіть здоровий спосіб життя. Курці витрачають в середньому по 400 годин на рік на те, щоб покурити. Подумайте, скільки всього ви можете зробити для себе і вашого бізнесу за цей час.

6. Контролюйте фінанси та бухгалтерію. Якщо ви повністю віддасте все в руки вашого фінансового директора, тоді готуйтесь попрощатися з бізнесом.

7. Обирайте оточення. Хочете досягти успіху? Спілкуйтесь тільки з тими, хто сильніший за вас. Але спочатку подумайте про те, що ви можете запропонувати цим людям натомість.

7 звичок, які допоможуть досягти успіху

1. Мисліть позитивно. Як тільки ви почнете ставитись до проблеми як до…

Опубликовано Василем Хмельницьким Четверг, 15 апреля 2021 г.

 

 

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram