Соцмережі
3 Червня 2019
605

Василь Хмельницький: Відновлювальній енергетиці в Україні бути

В будівництво двох нових сонячних електростанцій в Одеській області залучено 30,6 млн євро 

Роботи, біохакінг, подорожі на Марс – можливість реалізації всього цього в найближчому майбутньому захоплює і вражає. Та найбільше, як на мене, світ потребує розвитку відновлювальної енергетики. 
Це змінить нас, геополітику, розподіл влади і ресурсів, зможе зупинити глобальне потепління і не дасть повторитися таким страшним аваріям, як в Чорнобилі та Фукусімі. 
Людство впритул наблизилось до моменту коли процеси, заподіяні шкодою довкіллю, набудуть незворотного характеру.

Ми з UDPRenewables нещодавно уклали угоду з Acciona про будівництво двох нових сонячних електростанцій в Одеській області. Вони зможуть виробляти 55 ГВт на рік чистої енергії. Це плюс тепло, світло, електрика для 23 000 українських сімей, і мінус 53 000 тонн викидів діоксиду вуглецю на рік.

Ми залучили в цей проект 30,6 млн євро, але чому я радію найбільше – так це партнерству з визнаним світовим лідером ACCIONA Energía. Такі глобальні компанії приходять в Україну не лише з інвестиціями, вони діляться досвідом та стандартами організації бізнес процесів.
Ми плануємо запустити наші спільні нові СЕС в Ізмаїлі та в Арцизі вже наприкінці цього року.

Відновлювальній енергетиці в Україні бути!

Роботи, біохакінг, подорожі на Марс – можливість реалізації всього цього в найближчому майбутньому захоплює і вражає. Та…

Опубліковано Василем Хмельницьким Понеділок, 3 червня 2019 р.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram