Соцмережі
10 Березня 2021
837

Василь Хмельницький: Стратегія важлива у будь-якій справі

В Україні з’явилась стратегія економічного розвитку до 2030 року.

Чому для України це важливо?

Як підприємець, я добре розумію, що жоден бізнес не буде успішним, якщо будувати його стихійно, без чіткої стратегії та покрокового плану дій.

Те саме можна сказати про державу: тільки окресливши кінцеву мету, можна об’єднати навколо неї людей, бізнеси, представників влади, і спільно працювати над її реалізацією.

За новою стратегією головними напрямками для України на найбличі 9 років стануть: євpoпeйcькa тa євpoaтлaнтичнa iнтeгpaцiя, підвищення енергоефективності, розвиток цифрової економіки, підприємництва, інновацій та талантів, гендерна рівність, верховенство права, подалання корупції та ін.

Крім того, в стратегії вперше врахована тема репутації України. Наша стратегічна ціль — підвищити довіру та повагу до України та увійти до рейтингу ТОП-20 найпрестижніших країн світу.

Перший важливий крок до того, щоб створити хороші можливості для українців як громадян, підприємців та інвесторів зроблено. Тепер важливо, аби ми змогли цей план реалізувати. Інакше, якщо ріст ВВП в Україні залишиться на такому ж рівні, то щоб наздогнати Польщу нам потрібно буде 50 років, а Німеччину — майже 100.

Найдосконаліша стратегія нічого не вартує без реалізації. Вже найближчим часом по реальних кроках влади побачимо, наскільки реальним стане документ на практиці

В Україні з’явилась стратегія економічного розвитку до 2030 року.
Чому для України це важливо?

Як підприємець, я добре…

Опубликовано Василем Хмельницьким Среда, 10 марта 2021 г.

 

 

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram