Соцмережі
11 Січня 2021
701

Василь Хмельницький: Січневий локдаун

До чого готуватись українським підприємцям?
Карантин 2020 частково вже загартував український бізнес та підготував нас до нових реалій. Ми розуміємо, що завдання #1 для всіх лідерів — забезпечити безпечні умови праці для своїх співробітників, частково перевести процеси в онлайн та стартувати робочий рік.
Раджу мінімізувати витрати, менше ризикувати грошима та шукати нових постачальників з більш вигідними умовами. Якщо ви орієнтовані на імпорт — намагайтесь знайти українські аналоги. Їх немає? Якщо є попит на ринку на цей товар, для вас це хороша можливість самому почати його виробляти.
Робіть усе можливе, аби зберегти та мотивувати вашу команду. Люди — головне в бізнесі. Домовтесь про зменшення оплати на період карантину але компенсуйте різницю, коли все налагодиться. І уникайте песимістів, які постійно скаржаться на карантин та кризу, ваш успіх залежить і від настрою.
І, найголовніше, що б не відбувалось — будьте завжди чесними та відкритими, дотримуйтесь зобов’язань. Зі співробітниками, партнерами, кредиторами. Карантин пройде, а репутація залишиться.

Січневий локдаун.
До чого готуватись українським підприємцям?

Карантин 2020 частково вже загартував український бізнес…

Опубликовано Василем Хмельницьким Понедельник, 11 января 2021 г.

 

 

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram