Соцмережі
2 Серпня 2021
726

Василь Хмельницький: Що рухає мене вперед

5 принципів, які впродовж життя допомагають мені постійно рухатись вперед до своїх цілей:

1. Шукати правильне оточення. Тих людей, які надихають, підтримують. Можуть направити, дати влучну пораду та поділитись досвідом.

2. Навчатися протягом усього життя. Чим більший та різноманітніший ваш багаж знань, тим простіше рухатись по життю та в бізнесі.

3. Дослухатися до альтернативних думок. Навіть якщо ви на 100% впевнені в якомусь рішенні, запитайте альтернативну думку. Це цінна можливість отримати інший, свіжий погляд на ситуацію та навчитись чомусь новому. Не використаєте одразу — зможе пригодитись з часом.

4. Впроваджувати отримані знання. Знання без дії майже нічого не варті. Витрачайте 15% часу на навчання, решту — на те, щоб набувати практичний досвід, втілювати знання і отримувати результати.

5. Обов’язково ділитися досягненнями.

Сьогодні якщо ви самі не розповідаєте про себе, за вас це зроблять інші. І це не завжли те, що відповідає дійстності чи вашій стратегії. Не бійтесь розповідати про успіхи — власні чи компанії. Нарощуйте репутацію, зв’язки. Зараз для цього ідеальні умови. Ви побачите, як ваша відкритість сприяє новим партнерствам, контрактам, проектам та новим фінансовим можливостям.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram