Соцмережі
23 Лютого 2021
712

Василь Хмельницький: Гроші допомагають робити світ кращим

«Щастя не в грошах». Як я ставлюсь до цієї фрази
Насправді гроші дуже сприяють щастю. Давайте без ілюзій. Гроші дозволяють подорожувати, забезпечувати гідний рівень життя, комфорту. З ними ви можете забезпечити краще медичне обслуговування вашим батькам, дати якісну освіту дітям. Ви можете здійснювати добрі вчинки: врятувати комусь життя завдяки тому, що оплатили операцію людині, яка цього потребує, або системно займатися благодійністю. Все це дуже допомає відчути щастя. Плюс, гроші — це свобода. Вони дають можливість не думати про те, як закрити базові потреби і забезпечити сім’ю, а думати про великі довгострокові проекти, які змінюють світ і людей навколо.
Але самі по собі гроші точно не приносять щастя. Ви все одно не з’їсте 2 сніданки вранці і не надягнете 2 костюми. Для життя не багато треба, а всі найважливіші речі не купити за гроші.
Справжнє щастя і почуття реалізації нам приносить те, що ми йдемо до успіху, ставимо собі мету і досягаємо її. Після того, як ви заробите гроші на все необхідне, ви переконаєтесь, що вас будуть драйвити зовсім інші речі — ті, які мають вплив на життя багатьох людей.
Бажаю всім знайти свою справу в житті. Ту, яка дозволить вам швидко досягти того рівня, де вас будуть драйвити не заробіток, а позитивні зміни в суспільстві і в країні!

«Щастя не в грошах». Як я ставлюсь до цієї фрази

Насправді гроші дуже сприяють щастю. Давайте без ілюзій. Гроші…

Опубликовано Василем Хмельницьким Понедельник, 22 февраля 2021 г.

 

 

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram