Соцмережі
25 Січня 2022
759

Василь Хмельницький: Бідні багаті люди

Багатство — це не тільки про гроші.

Я особисто знайомий з бідними людьми, в яких є великі гроші на рахунку, та з багатими людьми, що тимчасово не мають грошей.

Багатство — це спосіб мислення.

Людина, яка отримала величезний спадок або виграла мільйони в казино чи лотерею, так і залишається бідною людиною, просто з величезною кількістю грошей на рахунку.

От чому 90% лотерейних мільйонерів знов стають бідними через 5 років.

Зате в нас є тисячі по-справжньому багатих людей, в яких немає грошей.

Лікарі, вчителі, науковці. Всі ті, хто в нашій країні заробляють (як це не прикро) мало, але ті, хто багаті своїм інтелектом, справою і внеском, який вони роблять щодня.

Підприємці. В Україні складно вести бізнес, українські підприємці — справді герої, це знають всі, хто ведуть тут свою справу. Якщо вони поки не заробляють достатньо, то все одно щодня вдосконалюють свої навики, вміння, фінансовий інтелект.

Це і є справжнє багатство та найбільша цінність.

Тому бідний не той, хто мало заробляє, а той, хто щодня жаліється на владу, обставини, життя, невдачі і чекає, поки йому пощастить, або всі навколо почнуть йому допомагати.

Багата людина — це та, яка щодня шукає можливості, постійно навчається, експериментує і щодня робить маленькі кроки для досягнення великої мети.

Що обрати? Справа кожного.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram