Новини
21 Липня 2021
576

Вакансія мрії для любителів тако і подорожей: $100 000 за 4 місяці роботи

Здається, охочих буде дуже багато

На тижні McCormick & Company оголосила про прийняття на нову посаду директора зі зв’язків з тако. Ця посада буде першою як така для харчової компанії.

Кандидату має бути не менше 21 рік, він повинен проживати у США і мати дійсне водійське посвідчення. За чотири місяці роботи фахівець з тако отримає $100 тис., а також набір приправ для тако та іншу продукцію McCormick.

Майбутній співробітник буде працювати віддалено всього 20 год на тиждень. Він буде подорожувати країною в пошуках нових рецептів тако, куштувати розробки компанії, створювати контент для соцмереж, пов’язаний з блюдом, а також відповідати на питання споживачів.

У McCormick зазначають, що не вимагають від претендента досвіду подібної роботи, проте розраховують отримати співробітника із “сильним менталітетом командної роботи, інтересом до всього пов’язаного з тако” та умінням гарно розповідати про це.

Щоб подати заявку на вакансію, потрібно відправити відео тривалістю не більш двох хвилин, “яке підкреслює вашу індивідуальність і пристрасть до тако”, повідомляється на сайті McCormick.

Тако — це традиційне блюдо мексиканської кухні. Воно складається з кукурудзяної або пшеничної тортильї c різноманітною начинкою — яловичиною, свининою, куркою, морепродуктами, чорізо, пересмаженим бобами, овочами, а також тушкованим м’якушем мексиканського кактуса.

Мережі ресторанів швидкого харчування, зокрема McDonald’s і KFC, вирішили скоротити асортимент страв дешевше $5 на користь дорожчих комбо-обідів. Така стратегія допоможе фаст-фуду не тільки збільшити продажі й прибуток, але і компенсує витрати на харчові продукти, що стрімко подорожчали з відновленням економіки США.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram