Новини
9 Червня 2020
1 078

В Японії в супермаркетах почнуть продавати страховку життя

Співробітники відділу продажів будуть консультувати клієнтів телефоном 24 години на добу

Японська компанія MS & AD Insurance Group почне продавати страховки від раку в цілодобових магазинах мережі 7-Eleven. Це дозволить уникнути зайвих контактів з людьми при оформленні поліса, повідомляє Nikkei.

Клієнти зможуть внести необхідну для оформлення поліса інформацію за допомогою багатофункціональних апаратів, які MS & AD встановить у 20 тис. магазинах 7-Eleven по всій країні. Процес подачі заявки буде завершено після того, як покупці сплатять страховий внесок на касі.

Дані для оформлення страховки також можна буде внести через смартфон або ПК.

До пандемії страховий поліс MS & AD можна було отримати тільки після особистої зустрічі зі співробітником компанії. Через коронавірус проводити консультації оффлайн стало небезпечно, тому компанія спільно з 7-Eleven запланувала створити колл-центри.

Дипломовані співробітники відділу продажів будуть спілкуватися з клієнтами телефоном 24 години на добу, щоб забезпечити ту саму якість послуг, що й до карантину.

Продаж страховок від раку почнеться з 16 червня. Щомісячний страховий внесок буде встановлений в розмірі декількох тисяч єн (1000 єн — $9,27).

Нагадаємо, американський стартап Byte, який випускає системи для вирівнювання зубів і веде онлайн-прийом стоматолога, зафіксував зростання продажів на 1000% в першому кварталі 2020 р.

Стартап Mojo Vision, який займається розробкою “розумних” лінз, залучив $51 млн від New Enterprise Associates. Компанія планує розробити технологію передачі даних зі смартфона на лінзу.

Також, фінський розробник персня для оцінки сну Oura залучив $28 млн від інвесторів у рамках раунду B. Пристрій цілодобово зчитує пульс, температуру тіла власника, його рух та інтенсивність.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram