Новини
17 Березня 2021
998

В Україні з’явився новий бізнес-акселератор

Окрім грошей стартапи отримають й підтримку від міжнародної мережі менторів

Голова ІТ-компанії Digis Нікіта Нагаткін разом з колишнім головою Eurosport Жаном-Террі Августіном створили бізнес-акселератор Richelieu V, який планує інвестувати від $10 тис. до $100 тис. у стартапи в обмін на долю у компаніях, повідомляє Ain.ua.

“Richelieu V планує співпрацювати зі стартапами на стадіях Pre-seed, Seed та Series A”, — йдеться у повідомленні. Серед пріоритетних індустрій представники бізнес-акселератора назвали цифрову трансформацію, кіберспорт, ігри, спорт й OTT.

Крім фінансування на ранніх стадіях, стартапи отримають від Richelieu V доступ до експертних стратегічних порад від ветеранів індустрії, доступ до дослідної IT-команди та міжнародної мережі менторів, а також допомогу із залученням інвестицій.

“Інвестуючи у велику кількість стартапів і перебуваючи у раді директорів деяких з них, я усвідомив, скільки їм потрібно часу, щоб знайти хорошу команду для реалізації ідей. Тому об’єднати наші сили з Микитою стало очевидним рішенням. У Digis вже є талановита команда з понад 120 фахівців, міжнародне портфоліо з клієнтів від ранніх стартапів до “єдинорогів”, – зазначив Жан-Тьєррі Августин.

Про те, як COVID-19 знищив значну частину бізнесу, однак попри це деяким компаніям вдалося залучити кошти, можна прочитати в матеріалі Investory News “Інвестиції 2020: Які українські стартапи отримали фінансування у понад $1 млн”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram