PARTNERSHIP
28 Січня 2020
1 227

В Україні запускається новий цифровий банк O.Bank

Сервіс працюватиме на базі Ідея Банку

В Україні розпочав роботу новий цифровий банк O.Bank від Ідея Банку. Додаток доступний для користувачів у Google Play та Apple Store. Щоб почати користуватися O.Bank, не потрібно відвідувати відділення, а весь спектр послуг банку доступний у смартфоні.

“Світові тренди говорять про масштабну діджиталізацію усіх сфер життя. Україна дуже активно сприймає інновації, і ми також вибрали стратегію розвитку діджитал-напрямку. Ми запускаємо новий цифровий банк O.Bank – новий бренд з новою сервіс-моделлю і новими продуктами. Це банк без відділень, з онлайн-підтримкою для клієнтів 24/7”, – зазначив голова наглядової ради Ідея Банку Петро Качмарек.

Наразі клієнти можуть отримати кредитний ліміт до 200 тис. грн, 120 днів безкоштовного користування кредитними коштами, кешбек на будь-які онлайн-покупки та підписки платних сервісів Google і Apple. Крім того, додаток має низку класичних функцій дистанційного банкінгу, наприклад, управління картками й рахунками, перекази коштів, оплата мобільного зв’язку, інтернету і телефонії, відкриття депозитів і погашення кредитів. Клієнтську підтримку O.Bank здійснюватиме через сторіс у додатку.

У додаток інтегрований цифровий гаманець Masterpass. Завдяки цьому клієнти Ідея Банку зможуть використовувати картки різних українських банків, раніше зареєстровані в Masterpass, для зручних грошових переказів безпосередньо в додатку.

Щоб почати користуватися новим сервісом, клієнтам досить завантажити його на смартфон, сфотографувати паспорт та ІПН, оформити в ньому кредитну О.Картку, пройти онлайн-верифікацію даних та отримати картку від кур’єра.

За даними компанії, у наступних релізах O.Bank буде реалізована низка інноваційних рішень, яких наразі немає на українському ринку.

Довідково: Ідея Банк Україна входить до європейської фінансової групи Getin Holding S.A. (Польща) та працює на українському ринку з 1989 року. Банк надає послуги в 82 відділеннях і 200 консультаційних центрах по всій Україні. Продуктами банку користуються понад 300 тис. клієнтів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram