Новини
19 Листопада 2020
847

В Україні вперше відбудеться конкурс Startup World Cup з головним призом в $1 мільйон

Учасники зможуть зустрітися із всесвітньо відомими інвесторами та власниками Apple, Netflix, Cisco та іншими

В Україні пройде відбір на Startup World Cup — глобальну конференцію-конкурс стартапів з фіналом у Кремнієвій долині. Відбір пройде у співпраці з бізнес-інкубатором Малої академії наук України Ukrainian Future, повідомляє UFincubator.

Реєстрація на регіональний відбір конкурсу в Україні почалася 30 вересня і триватиме до 6 грудня. Основними вимогами до учасників є офіційно зареєстрований бізнес і прагнення заявити про свій проект на глобальному ринку.

За результатами розгляду поданих заявок журі Startup World Cup визначить 12 команд для участі в регіональному фіналі, який відбудеться у Києві 22 грудня у КВЦ “Парковий”. Переможець регіонального етапу отримає можливість презентувати свій проект у Великому фіналі Startup World Cup, який відбудеться 19-21 травня 2021 р. у Сан-Франциско.

Головний приз Startup World Cup — $1 млн. Але, крім грошового призу команди стартапів отримають можливість зустрітися на одному майданчику з провідними інвесторами, засновниками та власниками корпорацій-гігантів, таких як Apple, Netflix, Siri, Softbank, LinkedIn, Cisco та Khosla Ventures.

У Startup World Cup беруть участь понад 2,5 тис. інвесторів, 500 спікерів, 50 тис. глядачів з усього світу, а також 60 стартапів-учасників. Організатори конкурсу — міжнародна венчурна компанія Pegasus Tech Ventures, в портфелі якої SpaceX, Airbnb, Quibi, SoFi, а обсяги інвестицій складають понад $14 млрд.

Нагадаємо, американський стартап DeckRobot з центром розробки в Україні залучив $1,5 млн на свою технологію створення PowerPoint-слайдів за допомогою AI.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram