Новини
6 Червня 2019
1 240

В Україні продаватимуть каву Starbucks

Реалізувати продукцію планується в аеропортах Львова, Харкова та у МА “Бориспіль”

Українська компанія Pavo Group, що володіє мережею магазинів duty free в кількох аеропортах, придбала права реалізації продукції ТМ Starbucks, повідомляє прес-служба компанії.

“Магазини Duty Free PAVO представляють спадщину заварювання кави Старбакс для всіх мандрівників, що вилітають з міжнародного аеропорту “Львів ім. Д. Галицького”, – йдеться в повідомленні.

За даними компанії відомий кавовий бренд згодом з’явиться в міжнародних аеропортах Харкова, Запоріжжя, а також у залі офіційних делегацій аеропорту “Бориспіль”.

Раніше, Investory News писали про бренд Vetterano, який вже об’єднав чимало бізнес-напрямків: від кав’ярень та кондитерських до таксі та СТО.

Як відомо, аеропортом Запоріжжя зацікавилася й авіакомпанія Lufthansa. Її представники відвідали місто і зустрілися з місцевою владою. Німецька авіакомпанія зацікавилася можливостями Запоріжжя і запорізького аеропорту.

Нагадаємо, у міжнародному аеропорту “Бориспіль” побудують вантажний термінал. Зробити це Міністерство інфраструктури України тепер планує на умовах державно-приватного партнерства (ДПП).

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram