Новини
28 Листопада 2019
1 381

В Україні працюватиме міжнародна платіжна система Transfast

Це вже восьма система на локальному ринку, що належить нерезиденту

Міжнародна платіжна система Transfast розпочне свою діяльність в Україні, повідомляє прес-служба Нацбанк.

“Відповідне рішення 25 листопада прийняв комітет з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем НБУ”, – розповіли в НБУ.

І додали, що прихід нової платіжної системи на ринок України підтверджує привабливість і перспективність України для інвесторів. “А також надає новий поштовх для підвищення рівня якості фінансових послуг та розвитку ринку платіжних систем в Україні”, – наголосили в Нацбанку.

Зазначається, що Transfast стала восьмою в Україні міжнародною платіжною системою переказу коштів, платіжною організацією якої є нерезидент.

Transfast – глобальна система переказу коштів, що надає свої послуги у понад 125 країн (у регіонах Азії, Європи, Африки, Сполучених Штатах Америки, Канади, Індії та Австралії) і нараховує понад 300 учасників у всьому світі.

Нагадаємо, що з квітня 2020 року планується перехід системи електронних платежів Національного банку на розширений регламент роботи, що передбачатиме доступність системи для проведення міжбанківських платежів 23 години на добу 7 днів на тиждень (23/7) з урахуванням технологічної перерви в одну годину під час переходу на новий банківський день.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram