Новини
23 Жовтня 2020
1 019

В Україні можна буде торгувати ОВДП онлайн у реальному часі

Технічно угоди проходитимуть на біржі “Перспектива”

Фінансова група ICU запустила платформу ICU Trade, яка дозволяє інвесторам купувати та продавати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) онлайн з миттєвими гарантованими розрахунками, про це йдеться у повідомленні компанії.

Зазначається, що платформа спрощує процес інвестування в ОВДП і складається з двох основних елементів: інформаційного сайту online.icu і торгової системи ICU Trade.

Як зазначила керівник відділу брокерського обслуговування клієнтів групи ICU Євгенія Грищенко, користувачі системи матимуть прямий доступ до онлайн-котирування – інвестори бачитимуть реальні ринкові ставки ОВДП і матимуть змогу купити або продати вибрані папери у декілька кліків.

“Технічно угоди проходять на біржі “Перспектива”, – додала вона.

Користувач платформи зможе стежити за своїм інвестиційним рахунком онлайн у режимі 24/7, отримувати індивідуальні пропозиції за ОВДП, контролювати рух коштів і залишки на рахунку та виводити кошти на свій банківський рахунок.

У компанії зазначили, що планується запуск мобільних додатків для iOS і Android, які повинні зробити його зручнішим для інвестування.

Нагадаємо, наприкінці серпня Національний банк України розширив можливості для інвестування в державні цінні папери, в тому числі за їх первинного розміщення, а також удосконалив порядок адміністрування виплат за такими паперами.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram