Мiста Новини
29 Липня 2021
2 884

В Одесі з’явиться п’ятизірковий апарт-готель Ibiza Apartments (Оновлено)

Будівництво має завершитися до травня 2023 року

Девелоперська компанія “Простір” залучила готельного оператора Ribas Hotels Group (обидва — Одеса) для управління п’ятизірковим апарт-готелем Ibiza Apartments на Аркадійській алеї, 1а в Одесі, будівництво якого планує завершити до травня 2023 року, повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на пресслужбу проєкту.

Згідно з укладеним 23 липня 2021 року між девелопером і керуючою компанією меморандуму про технічний супровід і управління, “Простір” зобов’язується побудувати об’єкт в заявлені терміни відповідно до стандартів готелів мережі Ribas Hotels Group і категорії “5 зірок”, а також бере на себе відповідальність за продаж апартаментів.

Своєю чергою Ribas Hotels Group зобов’язується забезпечувати підтримку в управлінні на всіх етапах будівництва та експлуатації готелю відповідно до стандартів мережі.

Згідно з проєктом, 13-поверховий апарт-готель включатиме 192 апартаменти на 5-12 поверхах, 52 готельних номери на 3-4 поверхах, а також комерційні приміщення на 1-2 і двох підземних поверхах. Площа земельної ділянки під проєктом становить 0,51 га.

“Аркадія-Сіті” виступає замовником будівництва. У “Простір” з “Аркадія-Сіті” укладено договір спільної діяльності, за яким “Простір” виступає забудовником”, — уточнили в пресслужбі.

Розрахунковий термін окупності інвестицій — 12 років. Вартість проєкту поки не розкривається. У пресслужбі уточнили, що перший внесок для приватних інвесторів становить 25%, інші платежі прив’язані до будівельної готовності об’єкта. Прибутковість становить від 8% річних.

Ribas Hotels Group співпрацює (управління, франчайзинг і бронювання) з 25 об’єктами готельно-ресторанного комплексу (міські, пляжні та гірськолижні готелі). Портфель компанії охоплює бізнес-готелі Wall Street by Ribas і Bossfor by Ribas (Одеса), гірськолижний готель Ribas Karpaty (Буковель, Івано-Франківська обл.), Пляжний комплекс Richard by Ribas (Грибівка, Одеська обл.). На етапі проєктування і будівництва зараз перебувають готелі у Львові та Києві, а також у Польщі.

Загальний номерний фонд мережі — понад 1 тис. номерів у різних формах співпраці у восьми містах і курортних локаціях України.

ТОВ “Рібас Хотелс Груп” створено у 2017 році. Згідно з даними Єдиного держреєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, керівником і власником 100%-ої частки в статутному капіталі компанії є Артур Лупашко.

ГК “Простір” (“Пространство”) заснована у 2017 році. У портфелі реалізованих проєктів девелопера сім завершених об’єктів, а також 12 у процесі реалізації, серед яких житлові комплекси Eco City, “Простору” на Педагогічній, Літературної, Дачній, Софіївській, клубний будинок у Стамбульському парку тощо.

Як писали раніше Investory News, в Одеській області побудують місто-курорт, в якому відкриють 80 готелів. Найменший готель матиме 150 номерів, а найбільший — 1 тис.

Оновлення інформації: Ribas і Простір припинили свою співпрацю. У компанії розійшлися погляди в реалізації майбутнього готелю. Ribas і Простір виконали повним обсягом  один перед одним свої зобов’язання щодо першого етапу— передпроєктної підготовки.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram