Новини
30 Серпня 2019
1 430

В голові у Білла Гейтса: Netflix зняв фільм про засновника Microsoft

Режисер Девіс Гуггенхайм спробував показати, як до Гейтса приходять геніальні ідеї

Фото: Flickr

Стрімінговий сервіс Netflix випустив трейлер нового документального 4-серійного фільму про засновника корпорації Microsoft “Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates” (В голові Білла: Розбираємо Білла Гейтса), повідомляє The Verge.

Режисером виступив оскароносний Девіс Гуггенхайм (“Незручна правда”). Фільм, за словами творців, надасть глядачам “безпрецедентний доступ до Гейтса, який шукає унікальні рішення для найскладніших проблем світу”.

Сам Гейтс давав ексклюзивні інтерв’ю для фільму.

“Я брав участь у проекті протягом останніх кількох років, аналізуючи свою роботу і життя”, — прокоментував він виданню.

Зараз Білл Гейтс зі статком у $96,5 млрд займає другий рядок у рейтингу найбагатших людей планети. Очолює список засновник онлайн-ритейлера Amazon Джефф Безос — у нього $131 млрд.

Як відомо, Гейтс покинув пост глави Microsoft у 2008 р. і зайнявся громадською діяльністю, зокрема, екологічними проблемами.

Цікаво, що трейлер починається з серії запитань в стилі “Ваша улюблена їжа?” (Гамбургер), “Ваша улюблена тварина?” (Собака). Серед них є і питання: “Чого ви боїтеся найбільше?”, на який співзасновник Microsoft відповідає: “Що мій мозок перестане працювати”.

Прем’єра фільму відбудеться на фестивалі Telluride Film Festival в Телуриді (штат Колорадо, США), який пройде з 30 серпня по 2 вересня. На Netflix він вийде 20 вересня.

Нагадаємо, у квітні 2019 р. Білл Гейтс збільшив свої статки до $100 млрд завдяки росту цін акцій Microsoft та інших активів з його інвестпортфеля.

MIT Technology Review опублікував щорічний список з десяти передових технологій, які, ймовірно, вплинуть на подальший розвиток суспільства. Засновник Microsoft Білл Гейтс представив свій список 10 проривних технологій майбутнього.

Як відомо, Білл Гейтс разом з актором Леонардо ДіКапріо та найбільшим у США виробником м’яса Tyson Foods вклали кошти у виробника штучного м’яса Beyond Meat. Наразі загальна сума фінансування становить $122 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram