Новини
14 Липня 2022
465

Уряд дасть 300 мільйонів на ремонт трьох зруйнованих ТЕЦ

Кошти дозволять підготуватися до опалювального сезону

Кабінет міністрів планує виділити майже 300 млн грн на ремонт трьох теплоелектроцентралів у Чернігові, Охтирці та Кременчуці, які зруйнували російські атаки, повідомила пресслужба уряду із посиланням на прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Прем’єр зазначив, що під час візиту до Чернігівської області відвідав місцеву ТЕЦ, яку російські війська зруйнували у березні — на ній зруйновано 15 об’єктів.

“Ушкодження справді суттєві, тому уряд виділяє додаткові 100 млн грн, щоб провести необхідний ремонт та закупити обладнання для цієї теплоцентралі”, — повідомив Шмигаль. Ці кошти дозволять забезпечити теплом мешканців Чернігова та області.

Крім того, 100 млн грн спрямують на відновлення Кременчуцької ТЕЦ, ще 86,5 млн грн — для Охтирської ТЕЦ. Обидва підприємства також дуже пошкоджені від обстрілу. Ці кошти дозволять ТЕЦ оперативно провести ремонти та запуститись в опалювальний сезон.

Нагадаємо, що заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко розповів про Fast Recovery — план оперативного відновлення соціальної інфраструктури України.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram