Новини
27 Листопада 2019
1 072

Уолл-стріт оновила максимуми на фоні зростання акцій Disney і Best Buy

Хоча індекс споживчої довіри в США склав в листопаді 125,5 пунктів у порівнянні з очікуваними 127 пункти

Основні індекси Уолл-стріт досягли історичних максимумів у вівторок, 26 листопада, завдяки зростанню акцій Disney і Best Buy, незважаючи на зниження індексу довіри споживачів в США, пише Reuters.

Акції Disney зросли на 1,8% після повідомлення, що новий стрімінговий сервіс компанії отримував близько мільйона нових передплатників у день.

Інвестори аналізують квартальні звіти компаній, а також чекають новин з приводу розвитку торговельних відносин США і КНР.

Високопоставлені чиновники Сполучених Штатів та Китаю провели телефонні переговори вранці у вівторок, повідомило міністерство комерції КНР на фоні спроб Вашингтона і Пекіна досягти попередньої “першої фази” торгової угоди.

Індекс споживчої довіри в США склав в листопаді 125,5 пунктів, тоді як аналітики очікували значення на рівні 127,0 пункти.

До 20:01за київським часом індекс Dow Jones Industrial Average виріс на 0,12%, S & P 500 — на 0,11%, Nasdaq Composite — на 0,20%.

Акції Best Buy Co Inc набрали близько 9% після перевищення очікування квартальних продажів, а також гарного прогнозу компанії.

Нагадаємо, акції китайського гіганта інтернет-торгівлі Alibaba Group Holding подорожчали на 6,9% в ході дебюту на Гонконгській фондовій біржі у вівторок, 26 листопада. У перші секунди операцій вартість цінних паперів піднялася до $23,89 за штуку.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram