Новини
28 Червня 2022
581

Укрпошта відкрила магазин на Amazon

Вона стала першою поштовою компанією у світі, яка це зробила

АТ “Укрпошта” відкрило офіційний магазин на американській платформі електронної комерції Amazon. Про це повідомляє гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський у Телеграмі.

“Укрпошта відкриває свій магазин на Amazon і стає першою поштовою компанією у світі, яка це зробила”, — написав Смілянський.

Він додав, що Укрпошта й надалі докладатиме зусиль для того, щоб надати українцям доступ до Amazon.

“Ми довго до цього йшли, і тепер наші клієнти у всьому світі, а особливо у США, зможуть долучитись до української мрії. І хто знає, може зовсім скоро на цьому майданчику, в магазині Укрпошти з’являться і Ваші товари, які ми із задоволенням доставимо в США, здійснивши мрію виходу на світовий ринок!” — зазначив Смілянський.

Як повідомлялося, у 2021 році чистий дохід національного оператора поштового зв’язку “Укрпошти” становив 11,2 млрд грн, а чистий прибуток — 183,5 млн грн. З отриманого прибутку Укрпошта сплатила дивіденди й надала допомогу державі під час воєнного стану на суму понад 100 млн грн.

Тим часом Amazon Web Services допомогла українським міністерствам та підприємствам перенести на безпечні сервери понад 10 петабайтів даних — від земельного реєстру та банківської інформації до університетських навчальних програм

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram