Новини
14 Травня 2020
1 147

Український єдиноріг Grammarly інвестував в американський стартап Docugami

Це перша інвестиція Grammarly в іншу компанію

Український єдиноріг Grammarly, який створює онлайн-сервіс для допомоги в написанні текстів англійською мовою, інвестував в американський стартап Docugami, повідомляє Ain.ua.

Зазначається, що це перша інвестиція Grammarly в іншу компанію. “Це seed-раунд, оцінка Docugami не повідомляється”, – пише видання.

Стартап Docugami засновано у 2018 році колишнім членом команди Microsoft Жаном Паолі. Він також є одним із винахідників XML. Рішення долає неузгодженості серед цифрової документації за допомогою штучного інтелекту.

Компанія створює інструменти, які зможуть розуміти різні частини документа, а також їх унікальне використання в залежності від типу компанії. “Таким чином, з’являться нові способи прискорення роботи, моніторингу підзвітності відповідно законодавчим і нормативним вимогам”, – йдеться у повідомленні.

“Цей крок добре зважений й обдуманий з нашого боку. Ми відчуваємо, що наші цінності збігаються з цінностями команди Docugami та її продуктом. Ми щиро раді можливості взяти участь у майбутньому компанії”, – прокоментував Бред Гувер, головний виконавчий директор Grammarly.

Нагадаємо, що на рахунку Grammarly сумарно вже $200 млн інвестицій. У 2019 році компанія залучила $90 млн з оцінкою понад $1 млрд і стала єдинорогом.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram