Новини
7 Травня 2019
1 406

Український стартап Time4Machine зібрав на Kickstarter $430 тис.

Лише за першу добу кампанії вдалося залучити $28 тис. – майже вдвічі більше від запланованої суми

Український проект Time4Machine, який займається виробництвом ексклюзивних 3D-пазлів для конструкторів з металу, зібрав на Kickstarter понад $431 тис. Початкова мета кампанії складала $15 тис., однак вже за першу добу Time4Machine вдалося залучити $28 тис., повідомляється на сайті Kickstarter.

Як розповіли представники компанії, за мету було поставлено створити найкрасивіший конструктор у світі. “Набір, який ви можете легко зібрати у механічний твір мистецтва. Time for machine – перший ексклюзивний конструктор, гідний вашої уваги”, – зазначили розробники Time4Machine.

У Time4Machine розповідають, що у 2017 році компанія провела свою першу Kickstarter-кампанію, зібравши понад $50 тис. “Це був першочерговий крок, коли ми показали наші перші чотири моделі та виконали свої зобов’язання. З того часу ми допрацювали наш продукт, усунули всі недоліки, домоглися найкращих результатів при проектуванні та збірці моделей”, – зазначили розробники.

В рамках другої Kickstarter-кампанії пропонувалося дев’ять нових моделей: поїзд, літак, автомобілі, трактор, танк, годинник та холдер для бізнес-карт. “Вартість окремих моделей від $18 до $112. Також пропонувалися різні набори, а весь комплект обійшовся б у $432. Таких вже замовили 143 комплекта”, – повідомляється на сайті Kickstarter.

Всі моделі з металу і мають точне опрацювання. “Наприклад, у літаку запускаються пропелери, у автомобілі відкриваються двері, багажник і капот”, – йдеться у повідомленні.

Time4Machine запущена у 2016 році Денисом Охрименко. Зараз в компанії працює понад 20 чоловік.

Нагадаємо, український стартап Nuka зібрав на Kickstarter понад $26 тис. Необхідна сума вже є, а до кінця кампанії залишилося більше, ніж місяць.

Ще один український стартап NIXOID Lab створив лампові наручні годинники та на їх виробництво зібрав біля $54,5 тис. на японському сервісі краудфандингу CampFire. На даний момент кампанія зі збору коштів завершена. У кінцевому результаті, стартапу вдалося зібрати більш ніж вдесятеро більше, аніж планувалося на початку.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram