Новини
21 Квітня 2020
1 205

Український стартап Skyworker залучив інвестиції за оцінки в $1,5 мільйони

Венчурним інвестором став Мурат Абдрахманов із Казахстану, який раніше співпрацював з Genesis, Jiji, Chocofamily

Фото: ain.ua

Український стартап Skyworker підняв перший раунд інвестицій від венчурного інвестора з Казахстану Мурата Абдрахманова, повідомляє AIN.UA.

Видання зазначає, що раніше інвестор вкладав кошти в такі компанії як Genesis, Jiji, Chocofamily, Nommi й інші. “Суму угоди не розголошують, вона порівнянна з pre-seed раундами в США”, – йдеться у повідомленні. Зазначається, що оцінка компанії в цьому раунді склала близько $1,5 млн.

Стартап Skyworker розпочинався як офлайнове кар’єрно-консалтингове агентство, але поступово команда вирішила будувати IT-продукт в онлайні. Наразі це – SaaS-сервіс у сфері HR та маркетингу, який допомагає IT-компаніям формувати онлайн-пул потенційних кандидатів на роботу.

Стартап інкорпорований в США, наразі займається дослідженням місцевого ринку. За словами його співзасновників, уже залучив кількох великих клієнтів, серед них – People.ai, Logz.io, Materialise, Readdle, Innovecs, ELEKS, Daxx, WeSoftYou, Levi9, Beetroot, EVO.

Додається, що наразі продукт компанії в бета-версії. “Залучені кошти будуть витрачені на розробку повноцінного сервісу на українському ринку, та його адаптації під b2b-клієнтів на ринках США та Європи”, – зазначили у компанії.

Нагадаємо, на початку квітня український стартап Allset, заснований Стасом Матвієнко та Ганною Поліщук, залучив $8,25 млн у рамках раунду серії B.

Ще раніше український чат-бот для реєстрації торгових марок PatentBot залучив новий раунд інвестицій від юридичної компанії “Дубинський і Ошарова”. Сума фінансування невідома, проте зазначається, що нова оцінка стартапу становить $1,5 млн (минулого раунду PatentBot оцінювався в $1 млн).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram