Новини
2 Жовтня 2019
1 135

Український стартап RetargetApp залучив $1,5 мільйона

За чотири роки компанія продала товарів на $60 мільйонів

Стартап RetargetApp, який працює у сфері онлайн-реклами, залучив seed-раунд від декількох фондів. Загальний розмір раунду склав $1,5 млн. Його закрили приблизно на 90%, ще одна угода розміром до $350 тис. — у процесі переговорів, повідомляє АIN.UA.

Венчурний фонд TMT Investments очолив раунд фінансування, вклавши в компанію $650 тис. Серед інвесторів також – TA Ventures, компанія Aitarget і бізнес-ангели.

За словами CEO RetargetApp Павла Матвієнка, TA Ventures став “ініціатором раунду”. “Український фонд дав перші гроші в ході раунду і допоміг шукати інших інвесторів. А робота над раундом йшла з зими”, — додав він.

У TMT Investments пояснили свій інтерес до проекту тим, що в рекламному ринку зараз є тренд на перехід до технологій, які зменшують собівартість контакту в інтернеті та автоматизують запуск кампаній в соціальних мережах з big data та AI.

RetargetApp розробляє платформу, яка аналізує дані від клієнта (мета реклами, бюджет) і на їх основі автоматично запускає рекламні кампанії у Facebook і Google.

За даними видання, за чотири роки завдяки рекламі від RetargetApp онлайн-магазини по всьому світу продали товарів на $60 млн.

Нагадаємо, український стартап GitLab залучив $268 млн в рамках раунду серії E. Компанію оцінили в $2,7 млрд. Компанія отримала оцінку в $2,7 мільярда.

Стартап Litnet.com (Україна), який продає електронні книги, отримав інвестиції у розмірі $330 тис. від фонду Admitad Invest.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram