Новини
13 Жовтня 2021
1 100

Український стартап Party.Space залучив $1 мільйон

Інвесторами стали TA Ventures, ICLUB і Day One Capital

Український стартап Party.Space залучив $1 млн інвестицій, повідомляє Ain.ua. Зазначається, що після залучення раунду команда Party.Space збирається запустити свій перший метавсесвіт і присвячену йому тематичну колекцію NFT.

Серед інвесторів seed-раунду — TA Ventures, ICLUB і Day One Capital.

Party.Space — це віртуальна платформа для корпоративних вечірок, тематичних свят, семінарів і afterparty з імітацією живої присутності в 3D й ігровими активностями.

Party.space дозволяє створювати окремі віртуальні простори для корпоративних заходів. Стартап розв’язує проблему комунікації колективу в умовах віддаленої роботи завдяки гейміфікації зустрічей, відеоспілкування та 3D.

Наразі проєкт має 11 видів віртуальних майданчиків для різних типів віртуальних заходів. Крім цього, Party.Space аналізує тривалість перебування людей на заході, їх поведінку, з ким вони спілкуються, і який контент є кращим.

Як зазначили у TA Ventures, рішення, що існують наразі для онлайн-заходів не дають достатнього рівня залучення та взаємодії між учасниками. Корпоративні заходи все частіше переходять в онлайн, але попри високий попит, галузь стикається з проблемами відсутності продуктів, які давали б близький до офлайну рівень близькості спілкування.

Фото: Ain.ua

Party.Space розв’язує ці проблеми завдяки кастомізації кімнат і сильній технічній складовій, що надає можливість бути присутнім в одній кімнаті великій кількості 3D-аватарів живих людей.

“Фонд був вражений командою проєкту: технологія та швидкість роботи продукту Party.Space значно вищі, ніж у інших проєктів у сфері віртуальних просторів”, — зазначив венчурний партнер TA Ventures Ігор Перція.

Компанію заснували Юрій Філіпчук, Дмитро Завада й Артур Остапенко під час пандемії, коли всі комунікації перемістилися в онлайн-формат. До Party.Space засновники працювали у венчурних фондах, блокчейн-проєктах і геймдеві. За технічну частину проєкту відповідає CTO Максим Родіонов, який до цього працював технічним директором в Ubisoft.

Фото: Ain.ua

Наразі серед клієнтів компанії — Scania, Wargaming, Grammarly, Epidemic Sound, Plug’n’Play і DevGamm.

Нагадаємо, наприкінці серпня український стартап People.ai став “єдинорогом” з оцінкою $1,1 млрд. Компанія залучила нові інвестиції, які допоможуть їй прискорити зростання, вийти в нові сфери та ринки.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram