Новини
29 Червня 2021
672

Український Setapp отримав бронзового “Каннського Лева” за найкращий рекламний ролик

Над відео працювало міжнародне рекламне агентство

Українська компанія Setapp, яка розвиває магазин мac-додатків за передплатою, отримала бронзового “Каннського Лева” в розділі відеореклами за ролик Snake, повідомляє Ain.ua.

Над створенням ролика працював лондонський офіс міжнародного рекламного агентства Droga5 і за його сюжетом людину з герпетофобією (острахом змій) загіпнозували, змушуючи думати, що вона стала змією та залишали у такому стані.

“З Setapp у вас є всі додатки, необхідні для виконання будь-якого завдання, і вам не потрібно відриватися на їх пошуки. А наш фільм показав абсурдно драматичні наслідки того, як люди відволікаються на повсякденні завдання та не можуть завершити розпочате”, — зазначено в описі ролика на сайті фестивалю.

Міжнародний фестиваль творчості “Каннські леви” — фестиваль виробників реклами, на якому щорічно присуджуються бронзові, срібні та золоті леви за досягнення в рекламній творчості.

Setapp — сервіс macOS-додатків за передплатою, запущений 2017 року в MacPaw. За $10/місяць користувач отримує доступ до 150 програм.

Нагадаємо, минулого року загальний обсяг інтернет-реклами збільшився на 7%. Найбільше рекламодавці інвестували у цифрове in–stream відео та банерну рекламу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram