Новини
8 Червня 2021
752

Український сервіс для поліпшення пам’яті memoryOS зібрав понад $300 тисяч на Kickstarter (Оновлено)

Розробникам додатку вдалося перевиконати поставлену мету у 30 разів

Український стартап memoryOS, який розробляє додаток для поліпшення пам’яті, станом на вівторок, 8 червня, залучив понад $300 тис. на Kickstarter. До кінця кампанії залишилося 24 дні. Загалом уже вдалося зібрати у 30 разів більшу суму, аніж планувалося з початку виходу на платформу.

memoryOS — це програма, яка в ігровій формі навчає користувача навичок запам’ятовування інформації переносячи його до віртуальних палаців пам’яті. “Ефективність палаців пам’яті доведена з часів Стародавньої Греції, а також наочно продемонстрована головним героєм серіалу “Шерлок” від “BBC”, — пояснили у компанії.

“Ми об’єднали новітні підходи в інтерактивних уроках із захопливою 3D-грою та створили ефективний інструмент для знаходження навичок запам’ятовування”, — йдеться в описі на Kickstarter.

Наразі над проєктом працює близько десяти осіб. Команда планує розширюватися й надалі. Серед співзасновників memoryOS — українець Алекс Руж і швед Йонас вон Ессен. Перший інвестор, а також радник стартапу — голландець Бас Годска, один з найуспішніших західних інвесторів у Східній Європі.

Нагадаємо, взимку журнал Массачусетського технологічного інституту MIT Technology представив щорічний список з десяти технологій, які розвиватимуться протягом 2021 року та кардинально змінять світ у майбутньому.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram