Новини
27 Липня 2022
528

Український освітній хаб почав працювати у Польщі

У Варшаві українців навчатимуть ІТ-професіям

25 липня 2022 року у Варшаві запрацював Український освітній хаб. У ньому, зокрема, навчатимуть ІТ-професіям та soft skills, повідомило Міністерство освіти та науки.

Крім змоги продовжувати навчання за межами України, учасники хабу зможуть опанувати актуальні ІТ-професії та нагальні навички на ринку праці. Про це повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

В рамках хабу українцям пропонують:

•навчатися в українській школі;

•навчатися українській, польській і англійській мовам;

•пройти профорієнтацію за допомогою штучного інтелекту;

•сприяння у працевлаштуванні;

•екскурсії.

Навчання безкоштовне. Наразі українцям пропонується 14 освітніх програм. На сайті також вже розміщений розклад занять в тематиці ІТ на серпень-вересень 2022 року. У списку: дизайнер Adobe Photoshop, вебдизайнер Figma, розробник сайтів WordPress.

Зазначається, що на базі Українського Освітнього Хабу в Польщі будуть проводити навчання й для інших країн, де масово перебувають українці: Румунія, Словаччина, Угорщина, Німеччина, Чехія, Болгарія, Литва, Латвія, Естонія, Туреччина, США, Канада та Велика Британія.

Ініціаторами створення мережі Українських Освітніх Хабів є Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, а також Асоціація інноваційної та цифрової освіти.

Нагадаємо, які наразі зарплати українських тестувальників.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram