Новини
27 Травня 2020
935

Український music-tech стартап за годину зібрав на Kickstarter необхідні $50 тисяч

За перші 20 хвилин у компанію надійшло сто замовлень, а на другий день проєкт отримав удвічі більше грошей

Український music-tech стартап Jammy Instruments, який займається розробкою портативних MIDI-гітар, запустив кампанію для Jammy EVO на Kickstarter і за годину зібрав потрібні $50 тисяч, повідомляє AIN.ua.

Видання зазначає, що за перші 20 хвилин у компанію надійшло 100 замовлень, а на другий день проєкту вдалося збільшити суму до $100 тисяч. На цей час стартап зібрав понад $131 тисячу.

Jammy EVO – друга портативна цифрова MIDI-гітара від компанії Jammy Instruments. Довжина інструмента, який може поміститися в рюкзак – 43 см. При підключенні до DAW (цифрової аудіостанції) на комп’ютері або смартфоні, вона може звучати, як будь-який інструмент. Гітару також можна безпосередньо під’єднати до навушників або гітарного підсилювача.

Jammy EVO має набір оптичних датчиків нового покоління, які зменшують затримку до 8-10 мс, а також покращують MIDI-трекінг. “У планах компанії – версія для ліворуких”, – розповіли у компанії. І додали, що вартість пристрою для бекерів – $299.

Перший продукт компанії – Jammy MIDI-гітара зібрала понад $260 тис. на Indiegogo й отримала нагороду Red Dot 2020 за продуктовий дизайн.

Нагадаємо, у лютому музичний сервіс SoundCloud залучив $75 млн від американської радіокомпанії SiriusXM, якій з 2018 року належить стрімінговий сервіс Pandora.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram