Новини
19 Серпня 2021
773

Український лоукостер Bees Airline запускає реєстрацію онлайн

Водночас посадковий талон стане платним

До кінця 2021 року український лоукостер Bees Airline запустить онлайн-реєстрацію на рейси, повідомляє Аvianews.com з посиланням на комерційного директора авіаперевізника Олександра Джиджору.

Авіакомпанія веде перемовини щодо покупки необхідного IT-рішення, яке уможливить нову послугу.

Передбачається, що відразу після запуску онлайн-реєстрації звичайна реєстрація на стійці в аеропорту залишиться безплатною. При цьому в режимі дистанційної реєстрації пасажир зможе безплатно вибрати місце в стандартному ряду, за винятком першого ряду та аварійних рядів.

Надалі Bees Airline розглядає можливість введення плати за отримання посадкового талона в аеропорту і вибору місця під час онлайн-реєстрації.

Однак новий збір буде з’являтися поступово, а не відразу після запуску дистанційної реєстрації.

В авіакомпанії зазначили, що онлайн-реєстрація зручна для мандрівників, які летять тільки з ручною поклажею. Онлайн-реєстрація дасть пасажирам можливість дистанційно згенерувати посадковий талон, а по прибуттю в аеропорт не стояти в черзі, а відразу йти на контроль безпеки.

Авіакомпанія Bees Airline була зареєстрована в кінці 2019 року. Аеропортом базування є міжнародний аеропорт “Київ” (Жуляни) імені Сікорського.

Зараз парк авіакомпанії складається з чотирьох середньомагістральних літаків Boeing 737-800. Вони розраховані на перевезення 189 пасажирів в одному салоні економічного класу.

Лоукостер спеціалізується на виконанні міжнародних чартерних і регулярних рейсів з основної бази в аеропорту “Київ” (Жуляни), а також зі Львова, Одеси, Херсона та Харкова.

Нагадаємо, авіатрафік у повітряному просторі України досяг майже 70% від докризового 2019 року. Причина — сезонне зростання попиту в період відпусток та активне поширення вакцинації.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram