Новини
17 Липня 2020
1 260

Український кешбек-сервіс LetyShops отримав $3 мільйони від німецького інвестора AB Capital Group

Кошти будуть витрачені на масштабування продукту на нових ринках

Заснований українцями кешбек-сервіс LetyShops залучив $3 млн від німецького інвестора AB Capital Group, повідомляє AIN.UA.

У компанії зазначили, що кошти планують витратити на масштабування продукту на нових ринках. “Крім того LetyShops планує отримати ще один раунд інвестицій у I півріччі 2021 року – також на просування на нових ринках”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з 2019 року сервіс розпочав міжнародну експансію та вийшов на ринки Іспанії, Німеччини, Польщі, Індії та країн Латинської Америки.

У компанії сподіваються, що інвестиції допоможуть збільшити прибуток LetyShops на третину внаслідок більш агресивного масштабування.

Як зазначив CEO LetyShops Ігор Гнатовський, за 2 роки роботи на нових ринках LetyShops не просто став новим гравцем, але й лідером в Іспанії, Польщі та країнах Латинської Америки.

“У червні 2020 року прибуток компанії від “нових ринків” вже склав понад 30%. Наразі ми сфокусовані на подальшому зростанні й налаштовані закріпити позиції в Іспанії, Польщі, Латинській Америці, обігнавши конкурентів у Німеччині та Індії, а також вийти на нові ринки”, – наголосив він.

Своєю чергою засновник AB Capital Group Олександр Бахманн, генеральний директор Admitad зазначив, що у LetyShops вперше було інвестовано у 2016 році після стрімкого зростання сервісу як за кількістю активних користувачів, так і за кількістю продажів.

“Ми бачимо великий потенціал на ринку кешбека в нових регіонах і впевнені, що LetyShops повністю його розкриє”, – прокоментував він.

Наразі LetyShops доступний семи мовами (українською, російською, іспанською, англійською, польською, німецькою, португальською), співпрацює з 2,4 тис. інтернет-магазинами практично у всіх категоріях e-commerce, а кешбек повертає понад 12 млн користувачам.

За даними SimilarWeb, сайт LetyShops у травні 2020 року відвідало 4 млн осіб.

Раніше Investory News писали, що Apple разом із Goldman Sachs офіційно запустили Apple Card.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram