Новини
11 Червня 2020
1 184

Український фонд стартапів знову запустив акселераційну програму

Один стартап може отримати сукупно до $75 тисяч

Український фонд стартапів оголосив про набір учасників грантової акселераційної програми. Про це повідомляє міністерство цифрової трансформації на своїй сторінці в Telegram.

До 10 липня триватиме набір проектів для акредитації та подальшої акселерації.

“Акселерація — це спеціалізована навчальна програма для стартапів, яка підвищує їх кваліфікацію і допомагає вдосконалити навички, що стосуються розвитку бізнесу й не тільки”, — йдеться у повідомленні.

Стартапи можуть ознайомитися з вимогами та подати заявку. Після завершення акредитації акселераторів фонд почне відбір стартапів для участі у відповідній програмі.

Український фонд стартапів був створений у 2019 р. У його наглядову раду входить заступник глави Мінціфра Олександр Борняков.

Фонд фінансує стартапи на ранніх стадіях їх розвитку (pre-seed і seed): в сумі $25 тис. — на стадії pre-seed, і $50 тис. — на стадії seed. Обидва гранти може отримати один проект на різних стадіях. Таким чином, один стартап, який зростає, може отримати сукупно до $75 000.

На сьогодні вже проведено шість Pitch Day, на яких сумарно виступили 55 стартапів, і 30 з них вже отримали гранти.

Нагадаємо, японська корпорація SoftBank на фоні американських протестів, викликаних вбивством темношкірого чоловіка білим поліцейським, вирішив заснувати новий фонд на $100 млн. Фонд буде інвестувати в компанії, які очолюють люди різних рас.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram