Новини
28 Жовтня 2020
822

Українська студія доповненої реальності стала офіційним партнером Facebook Spark

У компаній, які співпрацюють з Areyes, з’явиться доступ до ексклюзивної підтримки від найпопулярнішої мережі

Українська студія з розробки доповненої реальності Areyes стала офіційним партнером платформи доповненої реальності Facebook Spark Network, повідомляє AIN.UA.

Тепер у компаній і брендів, які співпрацюють зі студією, з’явиться доступ до ексклюзивної підтримки від Facebook і спільного маркетингу з Facebook Spark AR.

Facebook Spark AR — платформа доповненої реальності, яка дозволяє створювати AR-ефекти для мобільних пристроїв. По суті, це Unity Unreal у світі AR.

На сьогодні Spark AR для мобільного AR є найбільшою платформою, з більш ніж 400 тис. творців з усього світу, 1,2 млн AR-ефектів, які за три місяці переглядають понад 150 млрд осіб.

Як пише видання, партнер Facebook Spark Network може використовувати такі опції: прямий доступ до продуктових команд, підключення до ком’юніті бізнес-партнерів, ексклюзивний доступ до тестування нових AR-продуктів Facebook, прямий доступ до провідних кріейторів екосистеми Facebook Spark Network, а також можливість спільного маркетингу з Facebook Spark AR.

“Косметичні бренди можуть використовувати AR, щоб дозволити своїм передплатникам віртуально “приміряти” макіяж, меблеві компанії — щоб показати, як їх товари будуть виглядати в будинку потенційного покупця, а fashion-бренди можуть використовувати AR для створення віртуальних примірочних, що дозволяють побачити, наскільки одяг або аксесуари підходять людям”, — зазначив CEO студії Areyes Олександр Сурнін.

Нагадаємо, Facebook запустила хмарні ігри у десктопній версії соцмережі та у мобільному додатку для Android. Так компанія прагне зменшити дистанцію між знайомством з грою в каталозі та GamePlay.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram