Новини
13 Липня 2020
907

Ukrainian Startup Fund оголосив переможців сьомого та восьмого Pitch Day

Гранти отримають дев’ять українських стартапів

23 червня та 3 липня відбулися сьомий та восьмий пітчі, організовані Українським фондом стартапів (Ukrainian Startup Fund). Свої ідеї презентували 19 стартапів, з них дев’ять — отримають державне фінансування, повідомляється на сайті USF.

На етапі pre-seed грант у розмірі $25 тис. отримають наступні стартапи:

Jooli. Додаток для контент-маркетологів і піар-фахівців, сфокусований на малих і середніх SaaS компаніях.

IZIVIZ. Дрон для безпечного, легкого та ефективного візуального інспектування.

Elomia. Додаток з віртуальним другом-психологом, який слухає, розуміє і надає психологічну допомогу людям з депресією і тривогою.

RunAn. Спортивний трекер, який дозволяє знизити травматичність і підвищити ефективність бігу, шляхом контролю техніки бігу.

Bicovery. Моніторинг психічного і фізичного стану людини з біполярним розладом у реальному часі та своєчасні повідомлення про наближення епізодів за допомогою Machine Learning технологій.

Gymcerebrum. Платформа штучного інтелекту з комп’ютерним зором, яка буде функціонувати на території фітнес-клубу як віртуальний тренер.

На етапі seed з грантом у $50 тис.:

Neverdark. Камін з цим вогнем для будь-якої квартири.

Ревізіон. Сервіс зворотного зв’язку і NPS. Платформа дозволяє повертати існуючих і залучати нових клієнтів, а також формувати репутацію бренду.

Upswot. Підвищення ефективності продажів спрямованих на МСБ з безперервним моніторингом та інсайтами зі 117 альтернативних джерел даних.

Український Фонд Стартапів — це державний фонд, заснований з ініціативи Кабінету Міністрів України. Місією фонду є підтримка інноваційних проектів і допомога українським підприємцям у створенні успішних глобальних компаній.

Як відомо, український стартап 3DLOOK, що працює над технологією сканування людського тіла за фото з використанням штучного інтелекту, нейронних мереж і 3D технологій, залучив $1 млн від пулу інвесторів, які вже раніше вклали кошти у проект.

Нагадаємо, японська корпорація SoftBank на фоні американських протестів, викликаних вбивством темношкірого чоловіка білим поліцейським, вирішила заснувати новий фонд на $100 млн. Фонд буде інвестувати в компанії, які очолюють люди різних рас.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram