Новини
28 Грудня 2021
629

Українці створили концепт вітчизняного суперкара KRAЇNA

Автори ідеї працюють у McLaren Automotive та Bugatti Rimac

Команда українців, яка працює на різних проєктах світового автопрому, показала концепт українського електромобіля у люксовому сегменті — KRAЇNA Shooting brake Coupe, повідомляє dev.ua.

Автор ідеї Максим Шкіндер працює Senior Designer у McLaren Automotive у Великій Британії. Проєкт KRAЇNA він веде вже пів року після основної роботи.

“Нам захотілося … без інвестицій, на своєму ентузіазмі створити щось якісне і конкурентне”, — розповідає Шкіндер.

Джерелом натхнення розробників концепту, як зазначено на сайті, став Ан-225, названий його творцями “Мрія”, що означає “Створений уявою, фантазією”. За словами Максима Шкіндера, дизайн є фактором продажності. За статистикою, близько 85% рішень про покупку приймаються на основі дизайну, зазначає він.

Крім нього, у команді також є Володимир Панченко, Senior Surface Modeler у Bugatti Rimac (живе у Хорватії), дизайнер Антон Ніколаєв із Києва, Сергій Воронов (із Запоріжжя, живе у Великій Британії, працює у Meta — Facebook), а також Віталій Енес (візуалізація проєкту, живе у Німеччині).

Раніше Investory News писали, що BMW анонсувала новий M-кросовер. Новинка стане першим самостійним кросовером в історії підрозділу BMW M.

Новинки готує і найбільша в Японії автомобілебудівна корпорація Toyota Motor. Компанія має намір до 2030 року представити десятки моделей електромобілів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram