Новини
10 Вересня 2020
1 027

Україна та Іспанія підписали ряд угод

Серед них — остаточне скасування подвійного оподаткування однієї дії двома країнами

Україна та Іспанія підписали ряд документів, серед яких конвенція про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи та запобігання податкових ухилень, повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України на своїй сторінці у Facebook.

Угода, підписана на заміну застарілої радянсько-іспанської від 1985 р., остаточно скасовує подвійне оподаткування одної дії двома країнами та унеможливлює всі махінації навколо.

Другий документ — меморандум про взаєморозуміння між МЗС України та Міністерством закордонних справ, Європейського Союзу та співпраці Іспанії у галузі кібербезпеки, який передбачає обмін важливою інформацією та координацію позицій.

Третій документ про співробітництво та взаємну допомогу в митних справах, який передбачає більш тісне співробітництво між митниками України та Іспанії.

Також Україна та Іспанія підписали меморандум про взаєморозуміння між Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України й Міністерством сільського та рибного господарства і продовольства Королівства Іспанія в галузі сільського господарства та харчової промисловості.

Нагадаємо, обсяг зовнішньої торгівлі товарами в січні-серпні 2020 р. склав $64,182 млрд. Це на 10% менше, ніж за аналогічний період минулого року ($71,096 млрд). Негативне сальдо зафіксовано на рівні $2,43 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram