Новини
19 Жовтня 2020
787

Uber запустив сервіс спільних поїздок Pool Chance

Київ стане одним із перших міст у світі, де буде доступна нова пілотна послуга

Сервіс замовлення таксі Uber запустив у Києві послугу Pool Chance, яка надає можливість розділити поїздку в одному автомобілі з іншим пасажиром, про це йдеться у повідомленні компанії.

Зазначається, що розділити поїздку в одному автомобілі можуть не більше двох осіб, при цьому вартість поїздки для кожного з них буде дешевшою, ніж в Uber X.

“Для того, щоб розділити поїздку, необхідно вибрати тариф Pool Chance у меню програми Uber. Важливо – якщо під час поїздки не буде знайдений ще один пасажир, вартість поїздки складе звичайну ціну UberX”, – наголосили у компанії.

І додали, що використовуючи послугу Pool Chance, пасажири зможуть отримати до 30% кешбека. При цьому відсоток і точна сума кешбека є динамічними й будуть додані до гаманця пасажирів у вигляді UberCash. Їх потім можна буде використовувати для оплати наступних поїздок.

Київ стане одним із перших міст у світі, де буде доступна ця нова пілотна послуга. У компанії також наголосили, що всі водії та пасажири повинні надягати захисні маски, використовуючи послугу Pool Chance або інші сервіси Uber.

Як зазначає глава з розвитку Uber у Центральній і Східній Європі Георгій Соколянський, Київ уже не раз був серед перших міст, де компанія запускала нові послуги, такі як Uber Green або Uber Shuttle.

“Інвестуючи у такі послуги, як Pool Chance, ми хочемо запропонувати людям нові варіанти пересування по місту, щоб залишити особистий автомобіль вдома, зменшити кількість машин на дорозі й розвантажити рух на популярних маршрутах”, – наголосив він.

І додав, що пропонуючи цю послугу, компанія Uber хоче допомогти Києву стати більш екологічним містом і максимально сприяти розвитку міської мобільності.

Нагадаємо, через пандемію COVID-19 компанія Uber вимагає від усіх пасажирів носити медичні маски під час поїздок з початку травня. Наявність маски на обличчі треба буде ще доводити за допомогою селфі. Компанія оголосила, що впроваджує у свій додаток для замовлення таксі функцію, яка дозволить пасажирам робити такі фото.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram