Новини
16 Листопада 2020
773

У Японії розробили додаток для відеокамери, що перетворює піжаму у костюм, а користувача – у кого завгодно

Крім Zoom, він підходить для дзвінків у Twitch, Microsoft Teams і Google Meet

Японський стартап EmbodyMe Inc. розробив додаток для камери, яка зчитує рухи особи та жести користувача й у реальному часі накладає їх на будь-яке зображення, повідомляє Producthunt.

Видання зазначає, що за допомогою “Xpression camera” можна з’явитися на конференції у Zoom в костюмі, хоча насправді користувач сидітиме вдома у піжамі, або постати перед колегами в образі Ілона Маска.

У компанії зазначили, що окрім Zoom, додаток підходить для дзвінків у Twitch, Microsoft Teams і Google Meet. “Щоб використовувати його ефекти, користувач повинен встановити додаток, далі у налаштуваннях своєї камери вибрати “Xpression camera”, а також обрати будь-яке зображення, яке він хоче використовувати під час дзвінка”, – йдеться у повідомленні.

Програма анімує обране зображення у реальному часі відповідно до виразу обличчя, голосу та рухів користувача.

 

Як зазначає генеральний директор EmbodyMe Ісса Йошида, відеочати та прямі трансляції стали невіднятною частиною життя, особливо під час пандемії.

В умовах “нової нормальності” його команда хотіла запропонувати користувачам можливість з’являтися на онлайн-зустрічах без особливої ​​підготовки – не переодягаючись в костюм і не наносячи макіяж. Так що за допомогою програми можна дзвонити по роботі, навіть сидячи вдома в піжамі.

Однак, як зазначає видання, користувачі знайшли додатку й інше застосування. Наприклад, можна з’явитися на онлайн-зустрічі в образі Ілона Маска або організувати стрім у Twich в образі улюбленого персонажа гри.

“Xpression camera” – один із багатьох додатків, які можуть зчитувати міміку користувачів. Інша програма – Puppets.World – дозволяє створити відео будь-якої людини за фотографією.

“Й хоча дипфейки можуть мати серйозні наслідки, такі продукти, як зізнаються користувачі, допомагають їм боротися з «втомою від Zoom”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Investory News писали, що індійська Reliance Jio Platforms – найбільший оператор зв’язку й інтернету в Індії, що належить холдингу Reliance Industries мільярдера Мукеша Амбані, запустила сервіс відеоконференцій JioMeet, яка пропонує користувачам необмежену кількість безкоштовних дзвінків з високою роздільною здатністю.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram