Новини
24 Лютого 2023
520

У світі Hogwarts Legacy гравці провели вже понад 267 мільйонів годин

WB Games каже про “світле майбутнє” та довгострокову франшизу

Warner Bros. поділилась статистичними даними гравців у Hogwarts Legacy за перші два тижні з моменту релізу. Станом на 21 лютого у Hogwarts Legacy “награно” понад 267 млн годин, вирощено 393 млн магічних рослин, понад 242 млн разів зварено зілля та знищено 1,25 млрд темних чарівників, повідомляє wccftech.

“Ми дуже задоволені початковим запуском і бачимо світле майбутнє для інших запусків. Наша мета — продовжувати використовувати нашу дивовижну бібліотеку франшиз Warner Bros. Discovery”, — говорить Девід Гаддад, президент Warner Bros. Games.

Це лише початкові результати для Hogwarts Legacy, яка незабаром запуститься на платформах PlayStation 4 та Xbox One (4 квітня), а також Nintendo Switch (25 липня). Цікаво, чи цей успіх переконає ігровий підрозділ Warner Bros взятися за Hogwarts Legacy DLC — оскільки ігровий директор Avalanche Software Алан Т’ю нещодавно в інтерв’ю сказав, що таких планів наразі немає.

Дані щодо продажів гри ще не опубліковані, але судячи з постійних обговорень та графіків продажів у Японії, Великій Британії та Європі, стає зрозуміло, що шанувальники дійсно зацікавлені. Вихід гри 10 лютого спричинив найвищий трафік у спільноті Гаррі Поттера на Fandom за останні 7 років. Другий найактивніший період був зафіксований під час виходу другої частини “Фантастичних звірів” у 2018 році. Кількість переглядів сторінок, пов’язаних з Hogwarts Legacy, перевищила цей показник на 39% лише за 5 днів.

Також розпочались роботи над фанатською українською локалізацією гри за допомогою платформи Crowdin. Нині перекладено 99% всіх текстів (понад пів мільйона слів), які чекають на затвердження.

Наступна велика гра, яку випустить Warner Bros — Suicide Squad: Kill the Justice League від розробника Rocksteady Studios. Реліз багатокористувацької пригодницької гри з відкритим світом для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series S|X запланований на 23 травня 2023 року.

Нагадаємо, дев’ятий рік поспіль Lego залишився найдорожчим брендом іграшок у світі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram