Новини
12 Вересня 2022
407

У США запустили додаток для мандрівників-одинаків

Платформа працює за аналогією з Tinder

У США запустили програму для мандрівників OfftheGrid, що працює за аналогією з Tinder, повідомляє TechCrunch. Користувачі можуть свайпати сторінки, щоб проголосувати за фотографію, що сподобалася. Під нею можна залишити коментар або додати її до вибраного.

Крім цього, програма дозволяє спілкуватися з однодумцями, ділитися фотографіями та відеороликами з подорожей, організовувати зустрічі з іншими користувачами та знаходити унікальні місця.

Щоб дізнатися локацію з фотографії, що сподобалася, доведеться витратити 10 монет внутрішньої валюти. Заробити її можна, свайпом чужих фотографій або купити в магазині програми. 100 монет коштуватиме $0,99.

Засновник OfftheGrid Ітан Сербантес зазначає, що стартап стане нішевою соціальною платформою, де мандрівники-одинаки зможуть знайти партнера. У вкладці “Поїздки” користувачі зможуть опублікувати повідомлення про те, куди вони їдуть і як довго будуть тут. Інші користувачі можуть дати пораду або домовитись про зустріч.

Сербантес зазначає, що безпека є головним пріоритетом програми, тому користувачі підтверджують електронну пошту, номер телефону та обліковий запис Facebook. Надалі стартап впровадить систему, яка перевіряє фотографію користувача.

Тим часом подрожувати тепер можна й у метавсесвіті, де вперше запустять копії реальних міст. Першими з них стануть — Абу-Дабі та Дубай.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram