Новини
26 Грудня 2021
690

У США відкрився бар за мотивами кінострічки “Один вдома”

Власники попрацювали не тільки над інтер’єром, а ще й над меню закладу

Популярний Hidden Bar у Нашвілл (США, штат Теннессі) цього року відтворив атмосферу кінострічки “Один вдома”. Там повторили інтер’єр із фільму та додали в меню їжу, якою ласував головний герой Кевін, повідомляє 34travel.

Бар тепер нагадує резиденцію Маккалістерів: у ньому та сама вітальня з квітковими кріслами, зелений диван, різдвяна ялинка та шкарпетки з подарунками на каміні. Поруч — точна копія обіднього столу з особняка, де на Різдво “виживав” Кевін.

Фото: Maggie Foster/travelandleisure.com

Власники бару попрацювали й над меню: там можна замовити шматочки піци Little Noelle’s з фокачею, пепероні та моцарелою, фаршировані черепашки, морозиво Sundae Scaries. У барі — коктейлі Thirsty for More з віскі, малини, амаро, лимона, бітерів, імбирного пива та суміші домашнього рому, холодного пива, горіхів і шоколадного бітера.

Фото: Maggie Foster/travelandleisure.com

Заклад відкрито щосереди, у четвер і неділю з 17:00 до 23:00, а також у п’ятницю та суботу — з 16:00 до 00:00. Забронювати місця не можна, тож, щоб потрапити туди, потрібно просто прийти раніше.

Нагадаємо, Різдво цьогоріч може бути зіпсоване глобальною нестачею мікросхем. Дефіцитний товар продається навіть неконкурентними методами.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram